19 Temmuz 2018 Perşembe

Odea Bank Kredi Kartı Borcu Yapılandırma İptal Edilebilir Mi?


Hepimiz günlük alışverişlerimizde kredi kartlarını kullanıyoruz. Ama bazı durumlarda aldığımız ürünlerde taksit yaptıramıyoruz ya da çekim esnasında unutarak yüksek bir miktarı tek çekim yapıp önümüzdeki ay gelecek faturamıza yansıyan bir borç ile karşılaşıyoruz. Peki, Odea Bank kredi kartımız ile bu ve benzeri bir çekim yaptık diyelim. Bunun için yapacağımız neler var, nasıl yapabiliriz gibi sorularınız var ise bu yazımızı sizler için araştırarak oluşturduk. Umuyoruz ki sizlere faydalı ve yararlı olacaktır.

Odea Bank Kredi Kartı Borcu Yapılandırma;

1- Cep telefonlarınıza indirebileceğiniz Odea Bank mobil şube programı ile kredi kartı detaylarınıza girerek yaptığınız harcamanın üzerine tıklayarak 3 ile 9 ay arasında dilediğiniz kadar yapılandırma imkanına sahipsiniz.

2- Alışveriş yaptıktan sonra hesabınıza tanımlı cep telefonu numaranıza yaptığınız işlem ve borç tutarınız gelmektedir. Gelen mesaj da banka kendisi size yaptığınız harcamayı taksitlendirmek isteyip istemediğinizi sormaktadır. Gelen mesajı yanıtlayarak da 3 ile 9 arasında yaptığınız harcamayı taksitlendirebilirsiniz.


3- Bankaya tanımlı numarayı kullanmıyorsunuz, mobil şubeyle de uğraşmaya zamanınız yok ise son olarak Odea Bank 444 8 444 müşteri temsilcine bağlanarak peşin olarak yaptırdığınız alışverişi kolaylıkla taksitlendirebilirsiniz.

Önemli Bilgiler:

-Borç taksitlendirme işlemi için öncelikle yaptığınız alışveriş tutarı 50 TL ve üzeri olmak zorundadır. 50 TL ve altı ödemelerinizde taksitlendirme işlemi yapamazsınız.

-Alt limit 50 TL olduğu gibi üst limit tutarı da 10.000 TL olarak belirlenmiştir. 10.000 TL üzeri alışverişleriniz içinde yapılandırma yapamazsınız.

-Kredi kartınızla yaptığınız ödemeden hemen sonra ekstreniz kesilirse eğer gelecek ay borç tutarınız belirlendiği için taksitlendirme yapamazsınız. Bu yüzden alışverişlerinizi ekstre kesim tarihinizden önce yapınız. Aksi halde size özel bir yapılandırma, taksitlendirme yapılamaz.

-Her şeyde olduğu gibi yapılandırma işlemi içinde banka sizden aylık %2,02 faiz oranı ile 3 ile 9 ay arası kadar taksitlendirme imkanı sunar.

Kart Borcu Taksitlendirme iptali:

Peki bu yaptığımız borç taksitlendirmenin iptali nedir?

Borcumuzu yapılandırmak için kullandığımız yöntemlerin tam tersini kullanarak bu işlemi kolaylıkla yapabiliriz. Mobil şube uygulamasından yapılandırdığımız borcu iptal edebilir, 444 8 444 müşteri temsilcisinden destek alarak da iptal işlemlerimizi halledebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder