26 Ağustos 2018 Pazar

Teb Kredi Kartı Borcu Yapılandırma Erken Ödeme Nedir?


TEB müşterileri için ödenemeyen kredi kartı borçları için yapılandırma fırsatı sunmaktadır. TEB kredi kartı bulunulmakla birlikte düzensiz kullanım ya da mevcut borcu bir türlü kapatamama durumu yaşanıyorsa, TEB kredi kartı borcu yapılandırma özelliğinin kullanılması önerilir. Bilinçsiz bir şekilde kullanılan kredi kartları nedeniyle ödenemeyecek hale gelen borçlar için sunulan bu özellik erken ödeme adı altında banka olanakları ile taksitlendirilmektedir.

TEB Borç Yapılandırma Özelliği Nasıl Kullanılır?

Türkiye Ekonomi Bankası, müşterilerinin ödeme konusunda problem yaşadığı dönemlerde ödemeyi tahsil edebilmek için borç yapılandırma hizmeti sunmayı teklif eder. Kredi kartı ödemelerinin gerçekleşemeyeceği anlaşıldığı zaman ilk olarak yalnızca asgarisi talep edilir. Kredi notunun etkilenmemesi açısından ardından bu şekilde bir yapılandırma teklifi sunulur. Yapılması gereken ilk uygulama, asgari ödeme miktarını ödemek ve sonra da TEB içerisinde ilgili birime başvuru yapmaktır. TEB müşteri hizmetleri 0850 200 0666 numarası aranarak, menüde yer alan kredi kartı işlemleri bölümünden müşteri temsilcisine bağlanılmalı ve konuyla ilgili ayrıntılı bilgi talep edilmelidir. Müşteri temsilcisi ile yapılacak görüşme sonucunda TEB şubesine gidilerek yazılı bir dilekçe ile başvuru yapılması durumunda, TEB kredi kartı borcunu yapılandıracak ve erken ödeme fırsatı adı altında taksitler ile ödeme işlemlerini aktif edecektir.
 Taksitlendirmede erken ödeme uygulaması sonucunda faiz ve bunun gibi ek ücretler için indirim uygulanmaz. Hatta ek bir faiz ödemesi getirilir. Fakat yapılandırmanın peşin ödenmesi durumunda faiz indirimi sağlanabilir. Kredi notu düşük olan müşteriler için bu indirim pek uygulanmamaktadır. TEB müşteri hizmetleri ile görüşülmesinden sonra ilgili kişiye verilen bilgiler ile işlemler tamamlanır. Daha sonra yapılması gereken tek şey, zamanı geldiğinde taksitleri ödemek olacaktır.

TEB Borç Yapılandırma Faizleri Hakkında

TEB borç taksitlendirme işlemi sonucunda ödenecek tutara yeni bir faiz oranı eklenir. Ancak bu faiz oranı hakkında genel ve net bir rakam vermek mümkün değil. Her müşteri için özel bir taksitlendirme ve uygun görülürse indirim tutarı uygulandığı gibi, faiz oranları da tamamen müşterinin mevcut borç durumuna göre gerçekleştirilmektedir. Bu nedenle faiz oranları hakkında en doğru bilgiyi almak için TEB şubelerinden herhangi birisine gidilmesi gerekecektir.



2 yorum:

  1. Efendim ve Bayan Gerçek bir kredi mi arıyorsunuz? Şirketinizde veya çeşitli projelerinizde finansal yardım istiyor musunuz? Ancak tüm bankalar dosyanızı reddediyor, çok değerli müşterilerimiz bugün başladığımız için şanslı gününüz olduğunu unutmayın. Dünyanın her yerinde ikamet eden dürüst ve ciddi olanların emrinde. Aslında, borç verme kabiliyetimiz, kişi başına 33.000TL ile 200.000.000TL arasında değişmektedir. Kurumumuzun yakınlarında talepleri yapan kişileri garanti etmek. Aslında, Avrupa'nın her yerinde birçok ciddi kişiye yardım etmek zorunda kaldık. Teklifimiz ciddidir Bireyler arasında borç vermenin yasal prosedürü olan prosedürle gerçekleştirebilirsiniz (kıtada ve hatta başka bir yerde bu tür bir faaliyette bulunabileceğimizi gösteren yasal belgeye bile sahibiz). Teşekkürler, kredileri geri alabilmemiz için ciddi kişilerle bağlantıya geçmek istiyoruz. Eğer ilgileniyorsanız, isteğinizi posta ile göndererek bize bildirmekten çekinmeyin: lambertjeandominique53@gmail.com


    Bizim içten selamlarımız.

    YanıtlaSil
  2. Efendim ve Bayan Gerçek bir kredi mi arıyorsunuz? Şirketinizde veya çeşitli projelerinizde finansal yardım istiyor musunuz? Ancak tüm bankalar dosyanızı reddediyor, çok değerli müşterilerimiz bugün başladığımız için şanslı gününüz olduğunu unutmayın. Dünyanın her yerinde ikamet eden dürüst ve ciddi olanların emrinde. Aslında, borç verme kabiliyetimiz, kişi başına 33.000TL ile 200.000.000TL arasında değişmektedir. Kurumumuzun yakınlarında talepleri yapan kişileri garanti etmek. Aslında, Avrupa'nın her yerinde birçok ciddi kişiye yardım etmek zorunda kaldık. Teklifimiz ciddidir Bireyler arasında borç vermenin yasal prosedürü olan prosedürle gerçekleştirebilirsiniz (kıtada ve hatta başka bir yerde bu tür bir faaliyette bulunabileceğimizi gösteren yasal belgeye bile sahibiz). Teşekkürler, kredileri geri alabilmemiz için ciddi kişilerle bağlantıya geçmek istiyoruz. Eğer ilgileniyorsanız, isteğinizi posta ile göndererek bize bildirmekten çekinmeyin: lambertjeandominique53@gmail.com


    Bizim içten selamlarımız.

    YanıtlaSil